Friday, April 25, 2014

Rannikkolaivurikin viimein taputeltu

Tentti oli aika perussettiä mitä nyt rimaa oli ehkä hitusen nostettu parista edellisestä kerrasta (esimerkkitenttejä). Vuorovesi ja merkintälaskua, kaksinkertaista keulakulmaa ja pari paikannusta siirretyn sijoittajan avulla. Eiköhän tuo mennyt molemmilta meiltä kertaheitolla läpi, ja faija ehti suorittamaan tuon jo syksyllä. Ja Suviakaan ei voi syyttää ainakaan yrittämisen puutteesta, sen verran kauan jouduin aulassa odottelemaan ;-)

Yet another tenttipäivä
Mitäs seuraavaksi? Perämieskurssi starttais aamusta Lauttasaaressa!

Tiedossa teoriatunti, satamaharjoittelu ja sitten varsinainen nelipäiväinen kurssi kesän loppupuolella. Ehtii hyvin harjoittelemaan pari kuukautta purjehdusjutskia omalla veneellä ennen kuin tarttis näyttää että osaa jotain. 

Purjehduksesta puheenollen s/y Duo tipahtaa Itämereen alkuviikosta ja tarkoitus olisi purjehtia se Wappuna lauttasaareen. Välissä yö Hoskin omalla retkisaarella Risholmenissa jossain Emäsalon edustalla. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä vielä viimeistelemään vesillelaskukuntoon. Voisin kuvitella, että ainakin ratti ja potkurit olisi hyvä kiinnittää takaisin veneeseen vielä kun on kuivalla maalla...

No comments:

Post a Comment